IntroduccióDiuen que de tan en tan, val la pena aturar-se, amansar el ritme per tal d’analitzar la feina feta fins al moment, valorar els encerts i el errors per reflexionar i fer cada vegada mes ferm el propi discurs i les conviccions que amb esforç i molta constància he anant construint al llarg del Grau de Mestra en Educació infantil.
I és en aquesta aturada, que reordeno els coneixements adquirits en totes i cada una de les assignatures i sobre tot en les de la Menció de Biblioteca Escolar i Animació a la lectura, per dur a terme el present Projecte de Fi de Grau. 

Aquest document, doncs, és el fruit de totes les experiències viscudes al llarg d’aquests quatre anys del meu pas per el Grau de Mestra en Educació Infantil i de les preguntes, dubtes i incerteses que m’han anat sorgint i del meu intent de cercar respostes mitjançant la lectura de diversos llibres i documents així com també de reflexions.
Tota la formació que he rebut a la Facultat m’ha servit per crear una base sòlida a partir de la qual començar a construir el meu propi discurs vers la pràxia educativa i en concret sobre l’animació i el foment de la lectura.
No obstant, degut a la meva il·lusió, les ganes d’aprendre i d’assolir el meus objectius que no són altres que poder arribar a desenvolupar la meva pràctica professional en l’àmbit de d’investigació i la recerca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada